Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Zonnebanken

Bij Sunny Lounge hebben wij de zonnebanken van Ergoline. Kwaliteit, innovatie, design en optimale bruiningsresultaten. Met deze mix van ingrediënten is Ergoline al meer dan 30 jaar, wereldwijd nummer één.

Zontegoed

Zonnen met extra gemak. Iedere keer dat u komt zonnen, wordt het bedrag waarvoor u zont afgeschreven van uw zontegoed. U kiest zelf waarop en hoe lang je gaat zonnen. Ongeacht de type zonnebank.

  • Koopt u een zontegoed t.w.v €25, dan krijgt u €5 zontegoed extra van ons.
  • Koopt u een zontegoed t.w.v €50, dan krijgt u €15 zontegoed extra van ons.
  • Koopt u een zontegoed t.w.v €75, dan krijgt u €20 zontegoed extra van ons.

Uw zontegoed wordt in de salon bewaard en is niet te combineren met de stempelkaart.

Belangrijk om te weten is, dat de zontegoed persoonsgebonden is. De zontegoed is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt door de houder ervan.

De zontegoed kan niet besteed worden voor het aankopen van producten en is niet inwisselbaar voor contant geld en/of voor cadeaubonnen. Daarnaast is de zontegoed maximaal 2 jaar geldig.

Prestige 1600

Nieuwe Highlight in de studio! De combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt het mogelijk om een bijzonder mooie bruine kleur en een verzorgde huid te krijgen. Door de speciale Beauty Light LED’s krijgen het gezicht en het decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de smartsun PLUS-Lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid.

Van sensitive tot intensive: Elke zonner kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of je een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank.

Wellness rondom! De comfortuitrusting met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic Plus en 3D-sound biedt pure ontspanning. Gezamenlijke wellness-instellingen kunnen voor de zonsessie in het Control Center ingesteld worden en met NFC Connect op de klantenkaart opgeslagen worden. Bluetooth® Connect brengt uw favoriete afspeellijst over van uw eigen smartphone naar het 3D-geluidssysteem.

Het intuïtieve en comfortabele Smart Control glazen bedieningspaneel met groot display is zeer eenvoudig te gebruiken: Selecteer eenvoudig de gewenste functie en pas deze aan met plus en min. Tijdens het gebruik worden de Beauty Light LED’s automatisch in hun intensiteit gedimd, zodat het display nog beter leesbaar is.

Prijslijst Prestige 1600

8 - 20 min
16,00
21 - 25 min
18,50
26 - 30 min
21,00

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Prestige 1100

De Prestige 1100-S is in positieve zin extreem. 52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen laat niets te wensen over; aangevuld met 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie.

Qua comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt. Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde.

Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volop ontplooien. Het 3D-Sound-systeem/MP3 dock zorgt voor een perfect muziekgenot. Het hoogste comfort wordt geboden door de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen & Voice Guide. Dankzij de nieuwe Optimized Performance worden nu nog betere bruiningsresultaten bereikt.

Prestige 1100

8 - 20 min
13,50
21 - 25 min
16,00
26 - 30 min
18,50

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Affinity 800S

Affinity zonnebank 800-S overtuigt als Twin Power-variant, standaard uitgerust met Ultra Performance-gezichtsbruiners incl. 3 UV-B-spaghetti-lampen. Ook qua comfort is deze zonnebank toonaangevend. De overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen maakt de bediening uiterst eenvoudig.

Het nieuwe, ruim opgevatte Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zon ervaring. Climatronic en Aqua Fresh & Aroma zorgen voor verfrissing. Het nieuwe 3D-Sound-systeem inclusief Voice Guide, MP3-dock-in en SD-card-slot garandeert een klankspektakel van buitengewone klasse.

De nekbruiners en de schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam.

Affinity 800S

8 - 20 min
12
21 - 25 min
14,50
26 - 30 min
17

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.