Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Tanden bleken

Een stralende lach met mooie witte tanden, wie wil dat nou niet! Bij Sunny Lounge werken wij met het merk Cosmotology. Cosmotology is 100% veilig doordat het tandenbleekgel uitsluitend peroxide-vrij is. Hierdoor wordt het glazuur en de vullingen niet aangetast. Mensen met gevoelige tanden kunnen hierdoor ook hun tanden bleken.

Na één behandeling ziet u direct het resultaat. Meestal wordt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Daarna zal uw gebit langzaam weer verkleuren. De snelheid is afhankelijk van uw levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en/of rode wijn dan zullen uw tanden sneller verkleuren. Ook als u rookt verkleuren uw tanden sneller. Dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

1 behandeling duurt circa 20 minuten. Voor een optimaal resultaat is het nodig om meer dan 1 behandeling te doen. In de meeste gevallen geven 2 tot maximaal 3 opeenvolgende behandelingen van 20-25 minuten een optimaal resultaat.

Prijslijst

Touch Up Session
30

20 minuten

Double Session
45

40 minuten

Triple Session
55

60 minuten

Tandkristal

Naast het aanbieden van een stralend witte glimlach door middel van tandenbleken, kunt u bij Sunny Lounge terecht voor een tandkristal.

De tandkristal veranderd een simpel gebit in een schitterende lach. Het plaatsen van een tandkristal is pijnloos en risicovrij. Daarnaast tast de lijm uw tanden en glazuur niet aan.

Prijs voor het plaatsen van 1 tandkristal is € 20,-

  • 2 Tandkristallen € 35,-
  • 4 Tandkristallen € 50,-
  • 6 Tandkristallen € 65,-
  • 8 Tandkristallen € 80,-
  • 10 Tandkristallen € 95,-

 

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Tandkristal Special

Vlinder
39,95
Hart, Bloem of Oog
75
Half Moon
75
Full Moon
85

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.