Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Over ons

Wij van Sunny Lounge richten ons op het verantwoord zonnen. De zon heeft vele positieve effecten op de mens, zonder zon zouden we niet kunnen leven! Echter, zoals met alle zaken moet uw omgang met de zon verstandig zijn. Een duidelijk stelregel daarbij is: zorg dat u niet verbrandt door het zonlicht, niet buiten en niet binnen. Het is niet mogelijk om de zon buiten de verbieden, maar voor de binnen zonner gelden duidelijke veiligheidsregels.

Als u bijvoorbeeld nog nooit eerder onder de zonnebank bent geweest vragen wij u eerst een huidanalyse te doen. Om te zorgen dat u de juiste hoeveelheid zonlicht op uw huid krijgt. Het is belangrijk dat er naar uw huidtype gekeken wordt. Dit doen wij aan de hand van een vragenlijst die u in onze salon moet invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 2 minuten. Hierdoor analyseren we welk huidtype u heeft en zorgen we dat u niet meer zonlicht krijgt dan nodig.

Na het bepalen van uw huidtype bij de huidanalyse, krijgt u een persoonlijk zonadvies. Hoe lang u kunt zonnen en onder welke zonnebank. Of u beginnende of een gevorderde zonner bent. Er is voor elk zonliefhebber de geschikte Ergoline zonnebank beschikbaar.

Wij zijn voorzien van drie verschillende zonnebanken: Affinity 800-S, Prestige 1100-S Dynamic en de Prestige 1600. Met een goed zonadvies profiteert u van de optimale combinatie tussen de positieve effecten van het zonnen en een goed bruiningsresultaat, zonder uw huid te verbanden.

Wanneer u ontspant en geniet van een zonnebank sessie, ligt u veelal ongekleed op de zonnebanken. Wij bij Sunny Lounge leveren belangrijke hygiëneregels na om te zorgen dat de hygiëne aan alle eisen voldoet. Met de juiste reinigings- en desinfecteermiddelen worden volgens protocol de cabines, de apparatuur en de studio gereinigd. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van uw minivakantie.

Volg ons op Social Media