Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Bronzers

Wist je dat alle zonnebank producten van Devoted Creations bruiningsversneller bevatten?

De bruiningsversneller stimuleren de pigmentaanmaak en zorgen er voor dat u sneller bruin wordt tijdens het zonnen. Wanneer je bruiningsversneller gebruikt start je na circa 3 minuten met je bruiningsproces. Als je geen bruiningsversneller producten gebruikt gebeurt dat pas na circa 8 minuten.

Bronzers daarentegen werken op de bovenste huidlaag. Het zorgt er voor dat de intensieve bruiningsresultaat langer aanhoud. Onderstaand worden de 3 verschillende bronzers beschreven.

DHA bronzer

De sterkste soort bronzer is DHA. Dit type bronzer verlengt de kleur met 2 tot 7 dagen. Doordat de DHA bronzer zich hecht aan de eiwitten van uw huid moet u daarom 4 tot 8 uur wachten met douchen. Dit zorgt er voor dat de bronzer tijd heeft om aan uw huid te hechten voor een optimale bruiningsresultaat. Hoe hoger de DHA hoe donkerder uw bruiningsresultaat is en hoe langer u de kleur behoudt.

*LET OP, hoe sterker de DHA bronzer hoe beter je moet letten op het uitsmeren! Daarnaast adviseren wij ook na het smeren de handen even goed te reinigen.

Natuurlijke bronzer

Een natuurlijke bronzer bevat natuurlijke ingrediënten. Voorbeelden hiervan zijn: Kokos, noten en bessen. De natuurlijke bronzer verlengt de bruining met 1 tot 3 dagen en kan voor alle huidtypes gebruikt worden.

Cosmetische bronzer

De cosmetische bronzer is bruin van kleur. Hoe meer cosmetische bronzer, hoe donkerder de bruiningsversneller is qua kleur. Tevens zult u direct resultaat zien, ook tijdens het insmeren. Zo ziet u direct wat u ingesmeerd heeft. Na het douchen verwijdt het effect van een cosmetische bronzer. Geen zorgen want de daadwerkelijke bruiningsproces trekt in uw huid.

 

Er zijn 3 type zonners.

De beginnende zonner met een lichte huid en die net begint met zonnen. Deze type zonner mag alle producten gebruiken tot en met een 30-voudige DHA bronzer.

De iets gevorderde zonner heeft een huid met een lichte teint en heeft al enkele zonsessies gehad. Deze type zonner mag alle producten gebruiken tot en met een 70-voudige DHA bronzer.

De gevorderde zonner heeft een mooie bruine teint door meerdere zonsessies. Deze zonner mag alle producten gebruiken.

 

Als u de adviezen opvolgt van onze medewerkers zult u zien dat er altijd een prachtige egale bruine kleur wordt behaald.

Feit of Fabel

Hoe bruiner het product, hoe intensiever de bruining? Een moisturizer gebruiken, heeft dat eigenlijk wel effect? En zorgen de bruiningsversneller nou werkelijk voor optimale huidverzorging?

 

Naast een mooie bruiningsproces zorgen de producten van Devoted Creations voor een optimale huidverzorging.

Dit is een feit want Devoted Creations heeft als motto “we hebben maar 1 huid, die moeten we goed verzorgen”. Bijna alle producten van Devoted Creations bevatten ingrediënten tegen anti-aging.

 

Hoe bruiner de crème, hoe sterker de bruining.

Dit is uiteraard een fabel. Van de 3 soorten bronzers: Cosmetisch, natuurlijk en DHA. Is DHA de sterkste soort bronzer maar deze is transparant.

 

Bij Sunny Lounge ben ik altijd verzekerd van een goed product.

Dit is een feit want Sunny Lounge is een officieel verkooppunt van Devoted Creations. Wij van Sunny Lounge staan voor kwaliteitsgarantie. Zo bent u verzekerd van een goedgekeurd en getest product. Tevens verkopen wij geen producten die over de datum zijn, dit voorkomt vervelende huidschade.

 

Na het zonnen is het niet nodig om uzelf in te smeren met een moisturizer, bruiningsversneller is voldoende.

Dit is een fabel. Natuurlijk is het goed dat u bruiningsversneller gebruikt tijdens het zonnen, maar u wilt de kleur uiteraard ook zo lang mogelijk vasthouden. Wanneer u dagelijks een goede moisturizer gebruikt zorgt u er voor dat de kleur niet alleen behouden wordt maar ook beter naar voren komt.

Bij Sunny Lounge verkopen wij ook moisturizers van Devoted Creations. In deze moisturizers zijn kwalitatieve ingrediënten verwerkt. Deze ingrediënten zorgen er voor dat uw kleur langer behouden blijft en dat uw huid optimaal verzorgd en gehydrateerd blijft.