Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Welkom bij Sunny Lounge

Corona Maatregelen

BELANGRIJKE INFORMATIE!

Covid-19 maatregelen voor Sunny Lounge bezoekers.

Sunny Lounge volgt strikt de regels van de Nederlandse overheid. Voor het betreden van Sunny Lounge dient u de aanwijzingen en regels te respecteren:

  • Heeft u ziekteverschijnselen? Dan mag u helaas onze studio niet bezoeken.
  • U dient de 1,5 meter regel te allen tijden in acht te nemen.
  • Houd afstand van onze medewerkers en andere bezoekers.
  • Zijn er meer dan 2 bezoekers aanwezig binnen? Dan dient u buiten te wachten

Wij doen er alles aan om voor een optimale hygiëne te zorgen in onze studio. Met het covid-19 virus worden de normale secundaire hygiëne maatregelen na elk bezoek uitgevoerd.

Veiligheid voor u en onze medewerkers is van optimaal belang.

Bedankt voor uw medewerking.

Verantwoord zonnen bij Sunny Lounge

Op deze website vindt u veel informatie over verantwoord zonnen bij Sunny Lounge. U kunt op deze website veel informatie vinden over de verschillende professionele Ergoline zonnebanken die wij beschikken. Zo kunt u ontdekken welke zonnebank geschikt is voor uw specifieke huidtype.

Ook kunt u bij ons in de zonnestudio een huidanalyse laten maken. Zo kunnen wij u advies geven welke zonnebank het beste bij u past.

Zonnen vanaf 18 jaar

Als u jonger bent dan 18 jaar, mag u nog geen gebruik maken van de zonnebanken. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is dat ze niet te veel zonlicht krijgen. Dit geldt ook voor buitenzon. Tot het 18e levensjaar is de huid nog volop in ontwikkeling. Jongeren tot 18 lopen daardoor meer risico op het ontwikkelen van huidkanker dan mensen die ouder zijn. De risico wordt veroorzaakt door eventuele verbrandingen wat resulteert in huidschade.

Erkend leerbedrijf

Sunny Lounge is een erkend leerbedrijf. Ben je opzoek naar een MBO-Stageplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom langs bij onze zonnestudio voor meer informatie.

Kwaliteit, innovatie, design en optimale bruiningsresultaten. Met deze mix van ingrediënten is Ergoline al meer dan 30 jaar, wereldwijd nummer één.

Devoted Creations zijn producten die zich door een basis van Aloë vera kenmerken. Aloë vera werkt hydraterend en herstellend en is daarmee de uitermate verzorging voor de huid.

Een stralende lach met mooie witte tanden, wie wil dat nou niet! Na één behandeling ziet u direct het resultaat.

Wij van Sunny Lounge vinden het belangrijk dat onze klanten goed geinformeerd worden.