Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Bij Sunny Lounge werken wij met Devoted Creations. Devoted Creations zijn producten die zich door een basis van Aloe vera kenmerken. Aloë vera werkt hydraterend en herstellend en is daarmee de uitermate verzorging voor de huid. Daarnaast bevatten de producten hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huid verbeterende ingrediënten. Devoted Creations neemt zonnen serieus en jouw huid ook. De producten van Devoted Creations worden jaarlijks kritisch bekeken, zodat jij ervan verzekerd bent dat jouw huid optimaal verzorgd wordt en dat je de best mogelijke bruiningsresultaten behaald.

Waarom een crème?

  1. Zonder een crème verliezen we 30-40% van de Uv-stralingen, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een crème na 8 minuten, met een crème na 3-4 minuten.
  3. Bij luxe crèmes met Nouritan en Meladark begint de bruining al na 1,5minuut.
  4. De bruining blijft 2-7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd door alle mooie verzorgende en anti-aging ingrediënten.
Bottle Service

Sunny Lounge biedt al haar klanten de bottle service aan. Dit houd in dat u uw gekochte Devoted Creations fles bij ons achter kunt laten. Wij zetten uw naam en telefoonnummer op de fles. Zo kunt u nooit uw fles vergeten bij het bezoeken van onze zonnestudio.

Tevens is het af te raden uw Devoted Creations product in uw auto te bewaren. Door de constante temperatuur verschillen kan de werking in de producten verloren gaan.

Alle producten van Devoted Creations zijn na openen maximaal 12 maanden houdbaar.